Antti Rintamäki | Relaxion
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
18514
page-template-default,page,page-id-18514,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Antti Rintamäki

Taustaa:

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2014 Lahden ammattikorkeakoulusta ja olen valmistumisesta lähtien työskennellyt yksityisellä sektorilla tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien parissa.

 

Fysioterapeuttinen osaaminen:

Fysioterapeuttina haluan auttaa asiakkaitani palaamaan heille tärkeiden aktiviteettien ja harrastusten pariin. Pyrin aina ensisijaisesti löytämään ratkaisuja kieltojen tai rajoitusten sijaan. Pyrin aina kokonaisvaltaiseen ajatteluun kaikkien asiakkaiden kanssa, tavoitteenani on mahdollisuuksien mukaan löytää syitä ja selityksiä oireiden ja vaivojen taustalla, jotta ei hoidettaisi ainoastaan oiretta vaan siihen johtanutta juurisyytä. Minulla on monipuolisesti kokemusta erilaisten vaivojen ja kiputilojen hoidosta niin vartalon kuin raajojen alueella. Olen erityisen kiinnostunut löytämään ratkaisuja pitkittyneisiin ongelmiin.

 

Koulutustausta:

Erityisosaamisena Steccon Faskiamanipulaatio (tasot I-III). Lisäksi monipuolinen osaaminen kuntosaliharjoittelusta ja pitkittyneen kivun hoidosta sekä rasitusvammojen hoidosta.

 

Harrastukset:

Olen entinen huippu-urheilija, olen kilpaillut judossa kansainvälisellä tasolla ja edustanut Suomea useita kertoja arvokisoissa. Nykyisin kuntoilen lenkkeilemällä ja tekemällä kehonpainoharjoittelua. Kesäisin rullalautailen ja kalastan.

 

Tervetuloa vastaanotolle hakemaan neuvoja ja ratkaisemaan ongelmia yhdessä!

Varaa hoitoaika klikkaamalla tästä!
Antti Rintamäki