Akupunktiohoito | Relaxion
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
18686
page-template-default,page,page-id-18686,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Akupunktiohoito

Länsimainen akupunktio perustuu lääketieteeseen ja jatkuvasti kehittyviin tutkimusnäyttöihin. Akupunktiossa tietyissä pisteissä olevia hermopäätteitä stimuloidaan kertakäyttöisillä steriileillä akupunktioneuloilla. Tämän on todettu lievittävän kipua monenlaisin tavoin. Tavoitteena on käynnistää kehon oma kivunlievitys- ja paranemisprosessi, joka perustuu välittäjäaineisiin (endorfiineihin). Neulotus on usein kivuton ja erittäin turvallinen hoitomuoto.

 

Hoitokohteita ovat mm.

  • päänsärky ja migreeni
  • niska-hartiakipu tai -jännitys
  • selkäkipu, iskiasvaivat
  • tenniskyynärpää ja muut käden rasitusvammat
  • polvikipu, plantaarifaskiitti
  • hermo- ja reumaperäiset kivut

 

Länsimainen lääketieteellinen akupunktio keskittyy tuki- ja liikuntaelinten kiputilojen hoitoon. Akupunktiota voidaan antaa yksittäisenä hoitona tai yhdistettynä muuhun fysioterapiaan. Akupunktio lisää elimistön kipua lievittävien välittäjäaineiden tuottoa ja rauhoittaa hermostoa. Akupunktiolla hoidetaan muiden muassa päänsärkyä, migreeniä, selkä- ja niskavaivoja, tenniskyynärpääoireita, polven nivelrikkoa ja muita nivelkipuja sekä lievitetään Fibromyalgian oireIta.

Akupunktiopisteet sijaitsevat ympäri kehoa iho- ja lihasmeridiaaneilla. Länsimaisessa akupunktiossa käytetään meridiaanipisteiden lisäksi trigger-pisteitä eli kipeitä ja kireitä kohtia kehossa. Lisäksi voidaan käyttää ns. etäpisteitä tehostamaan hoitoa.

 

Akupunktiohoitoa Relaxionissa antaa fysioterapeutti Samu Kaukoranta.

 

Tervetuloa akupunktiohoitoon!

Varaa hoitoaika klikkaamalla tästä!