Tutustu Relaxionin palveluihin ja varaa aika hyvään hoitoon Kaarinassa!
Relaxion Oy - Fysioterapia, hieronta ja työhyvinvointipalvelut - Kaarina
fysioterapia, hieronta, työhyvinvointipalvelut, shindo, hieroa, kuntoutus, Kaarina, ajanvaraus, alaraajafysioterapia, faskiamanipulaatio
17071
page-template-default,page,page-id-17071,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Palvelut

Fysioterapiapalvelut

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia sisältää urheilijan lajianalyysin ja liikkumisen kartoitusta. Urheilufysioterapiaa käytetään vammojen ennaltaehkäisyyn sekä vammojenkuntouttamisessa urheilijoilla sekä aktiivisille liikunnan harrastajille. Teemme yhteistyötä lisäksi seurojen kanssa kartoitusten sekä luentotilaisuuksien osalta.

Alaraajafysioterapia

Alaraajafysioterapiassa kartoitetaan alaraajojen tilanne kokonaisvaltaisella fysioterapeutin tekemällä tutkimuksella. Tutkimisessa selvitetään nilkka-, polvi- ja lonkkanivelien liikeradat, lihastasapaino sekä toiminnallisuus liikkeen aikana. Alaraajatutkimus voidaan tehdä 6 vuotiaasta lähtien ongelmien selvittämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi.

Faskiamanipulaatio

Faskiamanipulaatio (FM) on Italialaisen fysioterapeutin Luigi Steccon kehittämä menetelmä tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen/ kipujen hoitoon. Menetelmässä hoidetaan faskia- eli sidekudosta tarkkojen pisteiden kautta, jotka sijaitsevat lihasten päällä tai nivelten alueella.

LUE LISÄÄ | VARAA AIKA

Fasciamanipulaatio sisäelinoireisiin LUE LISÄÄ

Neurologinen fysioterapia

Neurologisen fysioterapian tarkoituksena on ylläpitää ja edistää asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä sekä tukea omatoimista harjoittelua lähipiirin avustuksella neurologisten sairauksien (esim. aivoverenkiertohäiriöt, MS-tauti, Parkinson-tauti) yhteydessä.

Geriatrinen fysioterapia

Oletko huolissasi itsesi,  vanhempiesi tai isovanhempiesi pärjäämisestä kotona? Fysioterapialla edistetään ja tuetaan ikääntyneiden toimintakykyä, ylläpidetään muistia sekä varmistetaan kokonaisvaltainen hyvä hoito.

Äitiysfysioterapia

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista fysioterapiaa liittyen raskauteen ja synnytyksestä palautumiseen. Siiitä saa apua esim. seuraaviin asioihin: turvallinen liikunnan harrastaminen raskausaikana & synnytyksen jälkeen, vatsalihasten erkauma, virtsankarkailu, sektioarven hoito ja selkäkipu. Vaikka synnytyksestä olisi useampi vuosi, ei kannata epäröidä hakeutua silti hoitoon.

MDT fysioterapia

MDT terapeutit on koulutettu tutkimaan ja diagnostisoimaan kaikkia tuki- ja liikuntaelimistöön liittyviä alueita. Tämä tarkoittaa, että MDT tutkimisperiaatetta voidaan soveltaa rangassa, nivelissä tai lihaksissa esiintyvien ongelmien arvioimisessa.

Lantionpohjan fysioterapia

Lantionpohjan lihakset ovat osallisina ryhdin hallinnassa, huolehtivat virtsaamisesta ja ulostamisesta sekä seksuaalitoiminnoista. Esimerkiksi pitkittynyt tai voimakas selkäkipu, raskaus ja synnytys tai ikääntyminen saattaa aiheuttaa oireita lantionpohjan alueella. Vaikka oireet ovat yleisempiä synnyttäneillä ja ikääntyneillä naisilla, lantionpohjan fysioterapiaan saattaa olla tarvetta missä ikävaiheessa tahansa. Myös oireiden ennaltaehkäisy on järkevää!

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus pohjautuu kansanparannusperinteisiin, jotka löytyvät jo Kalevalasta. Sillä hoidetaan kipeitä, kireitä ja jumissa olevia ihmisiä. Opit myös kunnioittamaan kehoasi.

Akunpunktiohoito

Länsimainen akupunktio perustuu lääketieteeseen ja jatkuvasti kehittyviin tutkimusnäyttöihin. Akupunktiossa tietyissä pisteissä olevia hermopäätteitä stimuloidaan kertakäyttöisillä steriileillä akupunktioneuloilla. Tämän on todettu lievittävän kipua monenlaisin tavoin. Tavoitteena on käynnistää kehon oma kivunlievitys- ja paranemisprosessi, joka perustuu välittäjäaineisiin (endorfiineihin). Neulotus on usein kivuton ja erittäin turvallinen hoitomuoto.

Kotikuntoutuspalvelut

Kotikuntoutuspalvelut

Kotikuntoutus on asiakkaan kotona tapahtuvaa ennaltaehkäisevää kuntouttavaa toimintaa, jossa keskiössä on ikäihmisen yksilölliset halut ja tarpeet. Kotikuntoutuksessa käytetään hyödyksi asiakkaan ja hänen omaistensa olemassa olevia voimavaroja ja kotiympäristön tarjoamia mahdollisuuksia.

Käytännössä kotikuntoutus on asiakaslähtöistä toimintaa, jossa otetaan huomioon asiakkaan fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen toimintakyky. Kuntoutuksessa keskitytään vahvistamaan toimintakykyä muun muassa lihasvoima- ja tasapainoharjoittelulla, liikkuvuus- ja kävelyharjoitteilla, sekä muisti- ja kognitioharjoittelun avulla.

LUE LISÄÄ | VARAA AIKA SOITTAMALLA NUMEROON 02 638 0100

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus  suunnitellaan yhteistyössä yksilön tai yrityksen, eläkevakuutusyhtiön ja työterveyspalvelutuottajan kanssa. Hyvinvointikartoitukseen käytetään tutkittuun tietoon perustuvaa kyselyä, fyysisen kunnon mittausta tai haastattelua.

Työhyvinvoinnin koordinointi

Tarjoamme työhyvinvoinnin koordinointipalvelua työyhteisöjen työkyvyn johtamiseen sekä yksilöiden hyvinvointiin. Oikein johdettuna työhyvinvoinnin johtamisella vaikutetaan yrityksen tulokseen positiivisesti!

Rentoutushoidot

Klassinen ja urheiluhieronta

Hieronta sopii hyvin työperäisten ja urheilusta jännittyneiden lihaskireyksien rentouttamiseen. Voit valita hoidon pituudeksi osahierontaan 45 tai 60 minuuttia ja kokovartalohierontaan 90 minuuttia.

Raskausajan hieronta

Raskausaikana myös vatsamakuulta hierominen onnistuu Belloost tyynyn avulla. Se on miellyttävä ja turvallinen raskausajan hoitoihin kehitetty tyyny. Monilla odottavilla juuri alaselkä ja niskahartia väsyy ryhdin muutosten takia. Raskaushieronnassa voidaan hieroa myös alaraajoja, erityisesti loppuraskaudessa jalat voivat helposti turvota.

Voit maksaa hoidon käteisellä, pankki- tai luottokortilla sekä hyvinvointi seteleillä tai mobiilimaksuilla.

Tervetuloa laadukkaaseen hoitoon!

Avainlippu_