Yksityisyyskäytännöt: tiedon keruu ja käyttötarkoitukset
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
16432
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-16432,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Yksityisyyskäytäntö

Tiedon keruu ja käyttötarkoitus

 

Seuraavat yksityisyyskäytännöt koskevat sivuston www.relaxion.fi ja www.facebook.com/relaxionoy käytäntöjä.

Pyydämme joitakin henkilötietojasi, kuten

a) nimi
b) sähköpostiosoite
c) postiosoite
d) puhelinnumero

Pyydämme tätä tietoa yhteydenotto- ja arvontalomakkeissamme. Käytämme tätä tietoa kohdistamaan markkinointia oikeille henkilöille sekä tiedottamalla ajankohtaisista asioista. Käytämme puhelinnumeroa vain, jos meidän tarvitsee saada sinut pikaisesti kiinni tai jos olet tehnyt virheen syöttäessäsi omia tietojasi.

Vastaanotolla kysymme sinulta lupaa tallentaa tietosi keskitetysti ylläpidettyyn fysioterapialaitoksen ja itsenäisten ammatinharjoittajien potilasrekisteriin.

Rekisteriselosteemme löytyy tätä linkkiä klikkaamalla: Rekisteriseloste 2018

Emme välitä tietojasi kolmansille osapuolille, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille. Huomioittehan, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityiskäytännöistä. Yksityiskäytäntömme koskee vain tiedon keruuta tämän sivuston nimissä.

Turvallisuus

Kaikki tiedot sinusta ovat vain toimistojemme ja työntekijöidemme käytössä, jotka tarvitsevat tietoa suorittaakseen tietyn työn. Kaikkien työntekijöidemme tietoutta turvallisuudesta ja yksityisyyskäytännöstä päivitetään säännöllisesti neljännesvuosittain tai sitä mukaa kun uusia menettelytapoja lisätään.

Muutokset yksityisyyskäytäntöön

Kaikki merkitykselliset muutokset käyttämässämme tavassa koskien henkilökohtaisten tietojen käyttämistä kerrotaan tulevaisuudessa tässä yksityisyyskäytännössä. Antamalla meille yhteystietosi, huomioi että noudatamme sen hetken yksityiskäytäntöämme. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja pyydämme lupaasi.

Ota meihin yhteyttä

Käyttämällä Relaxionin www- ja Facebook sivustoja, annat luvan tämän tiedon keräämiseen ja käyttämiseen yllämainituilla tavoilla. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyyskäytännöstä, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastasi sivustolla, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen info(@)relaxion.fi.