Relaxion yhteistyökumppanit
Relaxionin yhteistyökumppanit ovat Diter Fysio, Kultaranta Resort Oy; Paavo Nurmi Keskus, Unikulma ja Stadium
Diter Fysio, Kultaranta Resort Oy, Paavo Nurmi Keskus, Relaxion, Unikulma, Stadium,
16422
page-template-default,page,page-id-16422,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Yhteistyössä

Mikäli olet Relaxion Oy:n asiakas, niin sinulla on oikeus kumppanuusyrityksiemme tarjoamiin etuihin.

Kysy lisää eduista numerosta 02 638 0100 tai asiakaspalvelu @ relaxion.fi.

 

OMAFYSIO -PALVELUKONSEPTI nopeuttaa kuntoutuksen alkamista. Henkilökohtainen OmaFysio® -palvelukonsepti on kehitetty asiakkaita ja yhteistyökumppaneita varten. Pitkän kehitystyön jälkeen Fysi Partnersin OmaFysio -palveluketju toimii aukotta. Yhteistyökumppanin asiakas saa nopean ja tehokkaan, sekä yksilöllisen palvelun ajanvarauksesta hoidon toteuttamiseen ja laskutukseen saakka. OmaFysio -palvelu toimii Fennian, LähiTapiolan,

Täsmä työterveyden, Pohjantähden ja Turvan asiakkaille.

Relaxionin kumppanuus koostuu vakuutusyhtiöiden yhteistyöstä nopeaan hoitoon pääsemiseksi tapaturman jälkeen.

NUTRITIONLAB tarjoaa personal training palveluja asiakkaillemme erikoishintaan.

Valmennuksissani keskitymme sinun henkilökohtaisten tavoitteidesi pohjalta luomaan sinulle oikeanlaisen valmennuspaketin, johon kuuluvat kaikki osa-alueet aina personal training- palveluista ravitsemukseen.

Personal training- valmennusta voidaan toteuttaa niin kuntosalilla lihaskunnon kehittämisen parissa kuin ulkona raikkaassa ilmassa treenaten, lenkkipoluilla tai kotitreenien parissa sisällä. Valmennus räätälöidään sinun aikataulujesi ja mielekkyytesi mukaan.

Satu Vesala, Kuntokeskus Liikku, Kaarina, p. 044 2190175, www.nutritionlab.fi

Relaxion kumppanuus koostuu mm. henkilökohtaisesta valmennuksesta.

DITER FYSIO tarjoaa erikoiskuntoutusta ja asiantuntevaa fysikaalista laitehoitoa työperäisiin
rasitusvaivoihin ja urheiluvammoihin kotimaisilla laitteilla.

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia hoitolaitteita fysioterapian ja kauneudenhoidon tarpeisiin. Olemme ainoa suomalainen alan laitevalmistaja ja markkinoimme tuotteitamme sekä kotimaassa että ulkomailla.

Reima Karsikas, Hallimestarinkatu 19, Kaarina, p. 040 5710615, www.diter.com

Relaxion kumppanuus koostuu mm. fyysisten kipujen konsultoinnista ja hoidosta.

KULTARANTA RESORT on skandinaavinen elämys Turun saaristossa. Tarjoamme hengen ja ruumiin ravintoa kaikille, töissä ja vapaa-ajalla. Yhteistyömme Kultaranta Resortin kanssa takaa yritystapahtumille mahtavat puitteet.

Tarjoamme asiakkaillemme etuja Kultaranta Resortin palveluista, kysy lisää!

Kultaranta Resort Oy, Särkisalmentie 178, 21100 Naantali p. 075 326 6000

PAAVO NURMI -KESKUS (PNK) on voittoa tavoittelematon liikuntalääketieteen keskus. Tavoitteenamme on lisätä yksilön ja yhteisöjen hyvinvointia liikunnan ja terveiden elämäntapojen avulla. Perustana on laadukas, tutkittu tieto. Haluamme lisäksi olla kehittämässä uudenlaista ja innostavaa terveyden ja hyvinvoinnin viestintää. Tavoitteenamme on herättää innostus voida hyvin ja saada aikaan pysyvää muutosta. Käyttämällä palvelujamme tuet terveystutkimusta.

Break Sokos Hotel Caribia, Kongressikuja 1, 20540 Turku, p. 02 333 7287, www.pnk.fi

Relaxion kumppanuus koostuu mm. kuntotestaus- ja tyky-yhteistyöstä.

SUOMEN ALARAAJAFYSIOTERAPIAN YHDISTYS RY. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia podiatrisen fysioterapian jatkokoulutuksen käyneiden sekä alaraajafysioterapiasta kiinnostuneiden laillistettujen fysioterapeuttien ja lääkäreiden yhdyssiteenä.

SUOMEN URHEILUFYSIOTERAPEUTIT RY. SUFT on Suomen Fysioterapeutit ry:n erikoisalayhdistys, joka vastaa urheilufysioterapeuttien koulutuksen kehittämisestä, järjestämisestä ja koordinoinnista Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1979. Yhdistyksen tavoitteena on käytännönläheisillä koulutuksilla kehittää fysioterapeuttien ammattitaitoa urheilijoiden kanssa toimimiseen. Lisäksi yhdistys pyrkii tiedottamaan urheilufysioterapiasta ja luomaan yhteistyöverkostoja muiden urheilussa toimivien tahojen kanssa.

TURUN OPTIIKKA tarjoaa laadukasta silmänhuoltopalvelua asiakkaillemme. Optikot ja silmälääkärit ovat apunasi olipa sinulla silmissä vaivaa tai haluat vain muuten päivittää piilolasi, silmälasi tai aurinkolasi tilanteesi.

Humalistonkatu 5, 20100 Turku, Puhelin 02 251 0097

Relaxion kumppanuus koostuu työnäkö yhteistyöstä ja asiakaseduista.

UNIKULMA on suomalainen perheyritys, joka on toiminut paremman unen asialla vuodesta 1985. Unikulma työllistää n.100 henkilöä 14 myymälässä sekä omalla tehtaalla Vantaalla. Unikulma valmistaa yksilöllisesti räätälöityjä patjoja ja on huomattava toimija myös hoiva- ja sairaalavuode puolella. Vuoteiden valmistuksessa käytetään Uniklab®-mittalaitetta, joka mittaa patjaan kohdistuvaa pintapainetta. Unikulman tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneeseen terveellistä unta sekä asiakastyytyväisyyttä vaalien. Unikulma on vakavarainen yritys, joka on saanut usean vuoden ajan korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, myöntäjänä Suomen Asiakastieto Oy ja on Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön Balance Consultingin luokituksessa suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Relaxion yhteistyö: Nukkumisen asiantuntijuus ja asiakasedut

STADIUM on ruotsalainen urheiluvälineitä ja -vaatteita myyvä kauppaketju. Stadiumin pääkonttori sijaitsee Norrköpingissä, jonne perustettiin myös ketjun ensimmäinen kauppa – alkuperäiseltä nimeltään Spiralen Sport. Suomessa on 28 Stadium myymälää 11/2015.

Relaxion yhteistyö: Hyvinvointi- ja askelklinikat Stadium myymälöissä.