Urheilufysioterapia | Relaxion
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
18064
page-template-default,page,page-id-18064,page-child,parent-pageid-17071,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapiassa hoidetaan urheilijoita ja liikunnan harrastajia kokeneiden fysioterapeuttien ammattitaidon avulla. Kaikki ihmiset liikkuvat ja tämän vuoksi liikkeiden analyysi hoidon alussa on aina tärkeää. Olet sitten aktiivi urheilun harrastaja tai päivittäinen kävelijä, niin meiltä saat avun ongelmiisi. Urheilufysioterapeutin vastaanotolla haastattelemme ja tutkimme tilanteesi kokonaisvaltaisesti. Videointi, nivelliikkuvuuksien testaus ja lihaskireyksien mittaaminen kuuluvat aina ensimmäiseen vastaanottokertaan tilanteen kartoittamiseksi. Hoitokerroilla on tärkeä selvittää tilanteen muutos aikaisempaan sekä hoitaa kohdealuetta manuaalisen ja liiketerapian keinoin. Tilanteessa kuin tilanteessa saat meiltä aina harjoitteita, joilla saat pidettyä saavutetun tilanteen yllä ja parannettua tilannetta. 

Urheilufysioterapeutti auttaa vammojen ennaltaehkäisyssä ja vammojen sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa yhteistyössä lääkärin kanssa.

Urheilufysioterapiassa tärkeää on fysioterapeutin lajikohtainen tuntemus. Relaxionin ammattilaisilla on mittava kokemus eri urheilulajeista ja niissä tapahtuvien vammojen ennaltaehkäisystä sekä kuntouttamisesta.

Varaa aika Relaxionin urheilufysioterapeuteille  puhelimitse 02 638 0100 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Urheilufysioterapeutteina toimivat urheilufysioterapeutti (sert) Samu Kaukoranta ja urheilufysioterapiaan erikoistuvat Iiris Leskinen ja Iina Komulainen.