Kotikuntoutus | Relaxion
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
17963
page-template-default,page,page-id-17963,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Kotikuntoutus

Kotikuntoutus on asiakkaan kotona tapahtuvaa ennaltaehkäisevää kuntouttavaa toimintaa, jossa keskiössä on ikäihmisen yksilölliset toiveet ja tarpeet. Kotikuntoutuksessa käytetään hyödyksi asiakkaan ja hänen omaistensa olemassa olevia voimavaroja ja kotiympäristön tarjoamia mahdollisuuksia.

Käytännössä kotikuntoutus on asiakaslähtöistä toimintaa, jossa otetaan huomioon asiakkaan fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen toimintakyky. Kuntoutuksessa keskitytään vahvistamaan toimintakykyä muun muassa lihasvoima-ja tasapainoharjoittelulla, liikkuvuus-ja kävelyharjoitteilla, sekä muisti-ja kognitioharjoittelun avulla.

 

Kotikuntoutusprosessi aloitetaan ensikäynnillä, jossa kartoitetaan laajasti asiakkaan toimintakykyä ja toimintaympäristöä haastattelemalla, sekä erilaisin mittarein ja arviointilomakkein. Ensikäynnillä laaditaan asiakkaan kanssa yhteistyössä kuntoutussuunnitelma, joka pohjautuu asiakkaan toiveisiin ja tavoitteisiin. Kotikuntoutukseen voi tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman.

Kokonaisvaltaisella ja tehokkaalla kotikuntoutuksella pystytään hidastamaan ikääntymiseen liittyvää toimintakyvyn heikkenemistä ja tukemaan ikäihmisten mahdollisuutta elää itsenäisesti pidempään kotiympäristössä.

Palvelun tilaus:

Voit tilata palvelun soittamalla numeroon 02 638 0100.

 

Kotikuntoutusfysioterapeutit palveluksessasi:

Iina Komulainen, fysioterapeutti

Minna Vilponen, fysioterapeutti

Jouni Kallunki, fysioterapeutti

Palveluhinnasto:

Kotikuntoutus 60 min, 120 €

Kotikuntoutus 45 min, 105 €

Kotikuntoutus 30 min, 90 €

 

HUOM! Hintaan sisältyy matka-aika 15 min / suunta, Kaarinan keskustan, Littoisten tai Impivaaran toimipisteestä.