Alaraajafysioterapia kartoittaa alaraajojen tilanteen.
Alaraajafysioterapiassa kartoitetaan alaraajojen tilanne kokonaisvaltaisella fysioterapeutin tutkimuksella.
alaraajafysioterapia, tukipohjalliset, nivelten toimintakyky
17088
page-template-default,page,page-id-17088,page-child,parent-pageid-17071,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Alaraajafysioterapia

Askel kevyeksi

Alaraajafysioterapiassa kartoitetaan jalkojen tilanne kokonaisvaltaisella fysioterapeutin tutkimuksella (60 minuuttia). Tutkimisessa selvitetään alaraajojen nivelten toimintakyky ja mahdollisen kivun alkuperä.

Vastaanotolla tutkitaan varsinkin nilkka-, polvi- ja lonkkanivelien liikeradat, lihastasapaino sekä niiden toiminnallisuus liikkeiden aikana. Asiakkaan tilanne havainnoidaan kävelyn videoinnin sekä liiketestauksen avulla. Tutkimuksen perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma jatkoa varten, mikä voi sisältää lihas- ja nivelkäsittelyä, kivunhoitoja sekä aktiivisen kuntoutusohjelman.

Tyypillisiä alaraajafysioterapiaan tulon syitä ovat: lonkkien ja polvien nivelrikot, hyppääjän ja juoksijan polvi, lihasrevähtymät, kantapääkivut, severin tauti, mortonin syndrooma ja isovarpaan tyvinivelen ongelmat.

Alaraajafysioterapiassa selvitetään aina myös tukipohjallisten ja tukisukkien tarve. Tukipohjalliset korjaavat nivelien liikeratoja ja auttavat lihaksia oikeaan toimintakykyyn. Tukisukilla saadaan apua alentuneeseen laskimoverenkiertoon ja turvotuksiin. Yksilölliset tukipohjalliset valmistetaan Zero G -menetelmällä ja tukisukissa luotamme Jobst -merkkiin.

Alaraajafysioterapiaa toteuttavat fysioterapeutit Samu Kaukoranta, Iiris Leskinen, Minna Vilponen ja Iina Komulainen.

Samu tekee lisäksi tarvittaessa vastaanoton aikana tukipohjallisia ja Iina mittaa yksilöllisiä tukisukkia. Meiltä saat luennoitsijan puhumaan alaraajojen terveydestä, erilaisiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin. Kysy lisää soittamalla 02 638 0100.

Tervetuloa kokonaisvaltaiseen alaraajafysioterapiaan!

woman-3061123_1920