Geriatrinen fysioterapia | Relaxion
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
17394
page-template-default,page,page-id-17394,page-child,parent-pageid-17071,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Geriatrinen fysioterapia

Oletko huolissasi itsesi, vanhempiesi tai isovanhempiesi pärjäämisestä kotona? Fysioterapialla edistetään ja tuetaan ikääntyneiden toimintakykyä, ylläpidetään muistia sekä varmistetaan kokonaisvaltainen hyvä hoito.

Vahvistamme ikääntyneiden voimavaroja ja motivoimme häntä kuntoutumaan, jotta omatoimisuus vahvistuisi ja kotona asuminen sujuisi ongelmitta mahdollisimman pitkään. Meillä on pitkä kokemus ikääntyneiden sekä myös muistisairaiden kuntoutuksessa. Palvelut ovat saatavilla Relaxionin toimipisteessä tai kotikäyntinä.

Geriatrista fysioterapiaa Relaxionissa toteuttavat fysioterapeutit Petra KaukorantaTerhi Ollonqvist, Sonja Launonen, Nora Suominen ja Anni Jokela.

VARAA AIKA

Vanhuksen käsi