Hyvinvointivalmennus auttaa terveellisempään elämänmuutokseen.
Hyvinvointikartoitukseen käytetään tutkittuun tietoon perustuvaa kyselyä, fyysisen kunnon mittausta tai haastattelua.
Hyvinvointikartoitus, terveys, motivaatio,
17403
page-template-default,page,page-id-17403,page-child,parent-pageid-17071,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus  suunnitellaan yhteistyössä yksilön tai yrityksen, eläkevakuutusyhtiön ja työterveyspalvelutuottajan kanssa. Hyvinvointikartoitukseen käytetään tutkittuun tietoon perustuvaa kyselyä, fyysisen kunnon mittausta tai haastattelua.

Kartoituksen avulla arvioidaan kokonaisvaltainen lähtötilanne ja tulosten perusteella kohdistetaan palvelut ennalta-asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Palvelut toteutetaan esimerkiksi toimipisteessämme, työpaikoilla, valmennettavan kodin lähellä tai liikuntapaikoissa. Hyvinvointivalmennuksella vaikutetaan seuraaviin osa-alueisiin: toimintakyky, terveys, motivaatio, lihavuus, inaktiivisuus, stressi, ravinto, sosiaalisuus, ennaltaehkäisy, ryhmäytyminen, syrjäytymisen ehkäiseminen.

Varaa aika netistä tai soittamalla 02 638 0100.