Shindo | Relaxion
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
17511
page-template-default,page,page-id-17511,page-child,parent-pageid-17071,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Shindo

 

 

Välillä on tärkeää olla kuulolla oman kehon kanssa, rentoutua ja päästä omien voimavarojen äärelle. Käsittelyn tarkoituksena on kartoittaa kehon tilaa ja auttaa kuormittuneita alueita palautumaan rennommaksi. Samalla kehon oma toimintakyky elpyy. Shindo perustuu venyttelyihin ja kehon pisteiden käsittelyyn. Yksilökäsittelyssä asiakkaan kehon pisteitä käsitellään järjestyksessä, joka auttaa asiakasta rentoutumaan. Usea asiakas on kokenut saavansa apua rentoutumisen opetteluun ja työstressin purkamiseen Shindo -käsittelyssä. Tule kokeilemaan Shindoa , hoidon toteuttaa Fysioterapeutti, Shindoterapeutti Petra Kaukoranta.

 

 

 

Kerro hieman itsestäsi. 
Olen Petra Kaukoranta, fysioterapeutti ja Shindo-Jomon-ohjaaja. Toimin Kaarinan, Turun ja Liedon aluella.

Kuinka päädyit Shindon pariin?

Ystäväni pyysi minua mukaan ensimmäiselle tunnille ja kiinnostuin Shindosta erittäin paljon. Pääsin Riitta Mursula-Innasen peruskurssille ja jatkoin siitä saman tien Shindo -ohjaajakoulutukseen, syventävään koulutukseen ja sitten vielä Jomon-koulutukseen. Jomon-koulutukseen halusin, koska olin kuullut että se vielä syventää Shindoa, niin kuin tekikin! Olen ollut ohjaaja nyt 5 vuotta.

Millainen oli ensikokemuksesi Shindosta?

Ihana rentouttava ja kehoa sekä mieltä hoitava tunti.

Mikä sai sinut lähtemään Shindon ammattilaiseksi?

Innostus tuli oman kehokokemuksien kautta. Shindosta on ollut myös hyötyä työssäni. Käytän Shindon yksilövenytyksiä ja niiden tukemista miltei päivittäin fysioterapian yhteydessä. Kokonaisvaltainen fysioterapia on aina ollut minun tapa hoitaa ja Shindo antoi tähän loistavan lisän ja asiakkaat ovat supertyytyväisiä.

Mikä sinulle on ollut tärkeintä Shindossa?

Yhtenäisyys ja kosketus sekä läheisyys. Tunnit tuovat harmoniaa ja tasapainoa ihmisten kehoon ja mieleen.

Kenelle suosittelisit Shindoa? Millaisia ryhmiä ohjaat?

Sopii kaikille, lapsista-vanhuksiin. Pidän itse paljon ryhmiä myös tuolilla istuen ikääntyneille. Ohjaan myös Shindo-Jomon avoimia ryhmiä, Shindoa ikääntyville ja Tuoli-Shindoa erityisliikuntaryhmille.

Missä ohjaat Shindoa?

Maanantaisin klo 16:15-17:15 Poikluoman seurakuntatalolla.
Yksilö Shindo-ohjaukset Relaxionin toimipisteissä, varaa aika netistä tai puh 02 638 0100.