Tomi Sillanpää | Relaxion
hieronta, fysioterapia, työhyvinvointi, shindo, kaarina, juiceplus, OMT-fysioterapia, faskiakäsittely, valmennus, shindo-ohjaus, ryhmänohjaus, työhyvinvointipalvelut, alaraajafysioterapia, littoinen, äitiysfysioterapia, faskia, urheilufysioterapia, manipulointi, Piikkiö
18517
page-template-default,page,page-id-18517,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Tomi Sillanpää

Fysioterapeuttinen osaaminen:

Minulla on kokemusta etenkin lonkan ja polvien, rangan alueen ja niskahartiaseudun sekä olkapäiden kiputilojen hoidosta. Voit tulla vastaanotolleni myös vammojen ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Pitkä liikuntataustani kestävyysurheilun puolelta ohjaa mielenkiintoani myös urheilufysioterapian puolelle.

 

Koulutustausta:

Olen opiskellut MDT-terapiaa, joka on monipuolinen alaselän sekä niska- ja rintarankapotilaiden hoito- ja tutkimismenetelmä. Koulutuskokonaisuuden suorittamisesta minulle on myönnetty sertifioitu MDT-terapeutti -nimike. Olen koulutukseltani lisäksi koulutettu hieroja.

 

Tarjoan fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille tuki- ja liikuntaelinoireista kärsiville asiakkaille. Kuntoutuksessa suosin aktiivista harjoitteluterapiaa manuaalista terapiaa unohtamatta. Voit tulla vastaanotolleni lääkärin lähetteellä tai ilman. Tervetuloa!

Varaa hoitoaika klikkaamalla tästä!