Tutustu Relaxionin palveluihin ja varaa aika hyvään hoitoon Kaarinassa!
Relaxion Oy - Fysioterapia, hieronta ja työhyvinvointipalvelut - Kaarina
fysioterapia, hieronta, työhyvinvointipalvelut, shindo, hieroa, kuntoutus, Kaarina, ajanvaraus, alaraajafysioterapia, faskiamanipulaatio
17071
page-template-default,page,page-id-17071,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Palvelut

Fysioterapiapalvelut

OMT-fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, joka keskittyy tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitamiseen. OMT-koulutus on laajuudeltaan 150 op. OMT -fysioterapiassa tutkitaan ja hoidetaan lihasten toimintaa sekä nivelen yleistä että spesifiä liikkuvuutta osana ihmisen fyysistä toimintakykyä.

Alaraajafysioterapia

Alaraajafysioterapiassa kartoitetaan alaraajojen tilanne kokonaisvaltaisella fysioterapeutin tekemällä tutkimuksella. Tutkimisessa selvitetään nilkka-, polvi- ja lonkkanivelien liikeradat, lihastasapaino sekä toiminnallisuus liikkeen aikana. Alaraajatutkimus voidaan tehdä 6 vuotiaasta lähtien ongelmien selvittämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi.

Faskiamanipulaatio

Faskiamanipulaatio (FM) on Italialaisen fysioterapeutin Luigi Steccon kehittämä menetelmä tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen/ kipujen hoitoon. Menetelmässä hoidetaan faskia- eli sidekudosta tarkkojen pisteiden kautta, jotka sijaitsevat lihasten päällä tai nivelten alueella.

LUE LISÄÄ | VARAA AIKA

Fasciamanipulaatio sisäelinoireisiin LUE LISÄÄ

Neurologinen fysioterapia

Neurologisen fysioterapian tarkoituksena on ylläpitää ja edistää asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä sekä tukea omatoimista harjoittelua lähipiirin avustuksella neurologisten sairauksien (esim. aivoverenkiertohäiriöt, MS-tauti, Parkinson-tauti) yhteydessä.

Geriatrinen fysioterapia

Oletko huolissasi itsesi,  vanhempiesi tai isovanhempiesi pärjäämisestä kotona? Fysioterapialla edistetään ja tuetaan ikääntyneiden toimintakykyä, ylläpidetään muistia sekä varmistetaan kokonaisvaltainen hyvä hoito.

Bemer-terapia

Fysikaalinen verisuoniterapia Bemer on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa, tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista.

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus  suunnitellaan yhteistyössä yksilön tai yrityksen, eläkevakuutusyhtiön ja työterveyspalvelutuottajan kanssa. Hyvinvointikartoitukseen käytetään tutkittuun tietoon perustuvaa kyselyä, fyysisen kunnon mittausta tai haastattelua.

Työhyvinvoinnin koordinointi

Tarjoamme työhyvinvoinnin koordinointipalvelua työyhteisöjen työkyvyn johtamiseen sekä yksilöiden hyvinvointiin. Oikein johdettuna työhyvinvoinnin johtamisella vaikutetaan yrityksen tulokseen positiivisesti!

Rentoutushoidot

Klassinen ja urheiluhieronta

Hieronta sopii hyvin työperäisten ja urheilusta jännittyneiden lihaskireyksien rentouttamiseen. Voit valita hoidon pituudeksi osahierontaan 45 tai 60 minuuttia ja kokovartalohierontaan 90 minuuttia.

Shindo yksilökäsittely

Välillä on tärkeää olla kuulolla oman kehon kanssa, rentoutua ja päästä omien voimavarojen äärelle. Käsittelyn tarkoituksena on kartoittaa kehon tilaa ja auttaa kuormittuneita alueita palautumaan rennommaksi.

EFT – stressin lievityshoito

Stressi on positiivinen asia, joka antaa meille mahdollisuuden toimia tehokkaammin työ- ja vapaa-ajalla. Entä, kun stressi ottaa vallan ja elimistö käy jatkuvasti ylikierroksilla? EFT -menetelmä on yksi ratkaisu stressin lievitykseen.

Ryhmänohjauspalvelut

Shindoryhmä

Kehon ja mielen kannettavaksi kertyvät nykyisessä elämäntyylissämme monenlaista stressiä, väsymystä ja jännityksiä aiheuttavia tekijöitä. Shindovenytykset ovat tehokas tapa purkaa jo kertyneitä kuormituksia, samoin kuin ylläpitää kehon joustavuutta ja ennaltaehkäistä jännityksen kertymistä. Samalla mieli kirkastuu ja rentoutuu. Shindo sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille.

Kysy tarjousta omaan shindoryhmään soittamalla 040 511 8294.

Physiofit-ryhmä

Ryhmäliikuntamuoto, joka sopii kaikenkuntoisille. Tunnilla harjoiteltavat liikkeet ovat tehokkaita ja selkeitä perusliikkeitä. Huolellisesti valittu musiikki inspiroi liikkumaan ja tukee liikkeiden suorittamista. Toiminnalliset harjoitteet kehittävät kehonhallintaa sekä tasapainoa ja pilatestyyppisillä lattialiikkeillä pyritään parantamaan etenkin keskivartalon lihasten voimaa ja koko kehon liikkuvuut­ta. Tavoitteena on parantuneen kehonhallinnan kautta ehkäistä selkäkipuja ja lisätä hyvää oloa!

Kysy tarjousta Physiofitistä tai muista pienryhmistä (esim. niska- ja selkäryhmät) soittamalla 040 511 8294.

Voit maksaa hieronnan myös seuraavilla etuseteleillä ja -korteilla

  • Edenred Ticket,
  • Smartum  ja
  • ePassi 

Voit maksaa valmennuksen ja liikuntapalvelut

  • Smartumin sekä
  • Edenredin maksuvaihtoehdoilla

 

Avainlippu_